Dubai & Abu Dabi Expo 2020

2 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Bij code oranje direct je geld terug. Geen gedoe met vouchers!

Abu Dhabi en Expo 2020 - 9 daagse reis

Tijdens deze 9-daagse reis ontdekt u het beste van Abu Dhabi. Zo trekt u er met een ervaren Nederlandstalige gids op uit om zowel het moderne als het traditionele gezicht van Abu Dhabi te ontdekken. U bezoekt dus de architecturale hoogstandjes, maar ook de traditionele souks, het Louvre, de bekende Sheikh Zayed Moskee en nog veel meer. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het uniek bezoek achter de schermen van de Expo 2020 waar we verwelkomd worden in het Nederlands paviljoen. Deze mooie reis sluit u af met een exclusief diner in het wereldberoemde Place

Belangrijke voordelen:

  • Uw heenreis verloopt met een nachtvlucht.
  • U reist in een klein groepje van gelijkgestemde mensen onder leiding van een begeleider én één van onze professionele gidsen. Zij wonen en werken al jaren in Dubai en beschikken over een schat aan plaatselijke kennis over de geschiedenis, tradities & gebruiken, architectuur, toekomstvisie van dit bijzondere land.
Dagprogamma

Programma*

Dag 1: Düsseldorf - Abu Dhabi

U vliegt vanuit Düsseldorf naar Abu Dhabi waar u de volgende morgen aankomt. Daar wordt u verwelkomd door uw Nederlandstalige gids en volgt de transfer naar het hotel.

Overnachting in het vliegtuig

Dag 2: Abu Dhabi

In de morgen komt u aan bij het hotel. Vandaag heeft u vrij te besteden.

Dag 3: Abu Dhabi - Dubai Expo 2020

Na het ontbijt volgt de transfer van Abu Dhabi naar de Expo site die gelegen is tussen Abu Dhabi en Dubai. Deze verplaatsing duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. De gidsen werken nauw samen met het Nederlands paviljoen. Daarom kunnen we u een bijzonder bezoek aanbieden van de wereldtentoonstelling. Uw Nederlandstalige gids geeft u graag unieke 'behind-the-scenes' informatie en maakt de verwelkoming extra bijzonder.

Na een volledige dag op de Expo Dubai 2020, vertrekt u in de late namiddag terug naar het hotel. Wenst u liever meer tijd door te brengen, kan u rustig langer blijven en een taxi of metro naar het centrum van Dubai nemen.

Dag 4: Abu Dhabi - Dubai Expo 2020

Na het ontbijt volgt de transfer van het hotel naar de Expo. U kan op eigen gelegenheid de Expo verkennen. In de namiddag staat de transfer klaar en brengt u terug naar het hotel.

Dag 5: Abu Dhabi - stadstour

Vandaag staat helemaal in het teken van sprookjesstad Abu Dhabi. 's Morgens brengt u een bezoek aan Masdar City, het Yas eiland, Ferrari World (fotostop) en het Saadiyat eiland. Natuurlijk mag één van de belangrijkste straten van Abu Dhabi, de Corniche Road, niet ontbreken. Langs deze 8 km lange boulevard is het fijn wandelen of fietsen. Ook 's avonds is het er gezellig vertoeven. Op het zuidwestelijke punt van de Corniche is het schitterende Emirates Palace Hotel gelegen, één van de meest luxueuze hotels ter wereld. U komt ook voorbij de Etihad Towers, de 5 torens kenmerkend voor de skyline van Abu Dhabi. Tot slot komt ook het paleis Qasr Al Watan aan bod.

In de namiddag gaat u naar het Louvre. Dit recent geopende museum werpt een blik op meer dan 10.000 jaar mensheid en cultuur. De koepel is geïnspireerd op de geweven palmbladeren die in een ver verleden gebruikt werden als dakbedekking. Daarna staat de bekende Sheikh Zayed Moskee op het programma. Deze moskee is een meesterwerk in de Neo-Islamtische architectuur en een van de grootste ter wereld met plaats voor 40.000 gelovigen.

Dag 6: Abu Dhabi

Na het ontbijt kan u genieten van een vrije dag in Abu Dhabi. Zo kan u bijvoorbeeld optioneel een excursie doen.

Dag 7: Abu Dhabi

Na het ontbijt kan u genieten van een vrije dag in Abu Dhabi. Zo kan u bijvoorbeeld optioneel een excursie doen.

Dag 8: Abu Dhabi

Na het ontbijt kan u genieten van een vrije dag in Abu Dhabi. Zo kan u bijvoorbeeld optioneel een excursie doen.

Dag 9: Abu Dhabi - Düsseldorf

Vroeg in de morgen staat de transfer klaar die u naar de luchthaven van Dubai brengt voor de vlucht terug naar Düsseldorf. In de middag komt u aan op Düsseldorf.

*Volgorde van het programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Expo 2020
Prijs
Praktisch
3
4
17