Dubai & Abu Dabi Expo 2020

2 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Bij code oranje direct je geld terug. Geen gedoe met vouchers!

Dubai Expo 2020

Tijdens deze 6-daagse dubbele citytrip ontdekt u het beste van Dubai én Abu Dhabi. Zo trekt u er met een ervaren Nederlandstalige gids op uit om zowel het moderne als het traditionele gezicht van beide emiraten te ontdekken. U bezoekt dus de architecturale hoogstandjes, maar ook de traditionele souks, het Louvre, de bekende Sheikh Zayed Moskee en nog veel meer.

In de wereldstad Dubai verkent u zowel het Oude als het Nieuwe Dubai. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het uniek bezoek achter de schermen van de Expo 2020 waar we verwelkomd worden in het Belgisch paviljoen 'The Green Ark'. Deze mooie citytrip sluit u af met een exclusief diner aan de voet van de Burj Khalifa met zicht op de dansende fonteinen.

Belangrijke voordelen:

  • Uw heenreis verloopt met een dagvlucht zodat u uitgerust aan uw programma kan beginnen.
  • We kozen voor het gerenomeerde Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de V.A.Emiraten.
  • U reist in een klein groepje van gelijkgestemde mensen onder leiding van een ervaren Thema Travel begeleider én één van onze professionele Nederlandstalige gidsen. Zij wonen en werken al jaren in Dubai en beschikken over een schat aan plaatselijke kennis over de geschiedenis, tradities & gebruiken, architectuur, toekomstvisie van dit bijzondere land.

Reizen

4
5
7
8