Bel mij +31640035409

Gratis afspraak bij u thuis!

Een vakantie is iets waar je heel lang naar uitkijkt. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je op een goede locatie komt en dat het aan niks ontbreekt. Het kan daarom prettig zijn om een afspraak bij je thuis te maken om kennis te maken. Op die manier kan ik alle wensen goed in kaart brengen. 

Tijdens het gesprek stel ik zoveel mogelijk vragen zodat ik een goed beeld kan krijgen van je wensen. Vervolgens kan ik aan de slag om een mooie reis uit te zoeken en ervoor te zorgen dat er niks vergeten word. 

Reis op maat?

Wil jij dat ik jouw reis uitzoek maar heb je geen tijd om daarvoor een thuisafspraak te maken? Geen probleem! Natuurlijk kan ik ook op basis van al je wensen aan de slag gaan. Geef in de mail zoveel mogelijk informatie over je reiswens en ik kan aan de slag. Voor het uitzoeken van de reis betaal je geen extra kosten.

Denk bijvoorbeeld aan: hoe lang wil je op reis? Welke periode kan je op reis? Met hoeveel personen, gaan er kinderen mee, wat is de leeftijd van de kinderen? Wat is het doel van je reis? Wat voor accommodatie wil je verblijven? 

Gratis E-Book

Download hier het gratis E-book met de top 10 vakantiebestemmingen.

Gratis top 5 stedentrips

Download hier gratis de leukste stedentrips. Met informatie over de stad en excursies.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen.

Tijdelijke actie!

Vul de enquête in en ontvang een reischeque van €100,- die je kan besteden bij je volgende reis.